Despre noi

unnamed (1)

Lansarea oficiala Prima Taxi a avut loc in data de 16 Iunie 2003, cu dorinta de a crea o firma de taxi eleganta si luxoasa.

Echipa Prima Taxi se adapteaza la nou, cauta tehnologii si introduce noi servicii pentru ca doreste sa ramana in topul preferintelor tale.

Poti sa faci o comanda de taxi, simplu si rapid, descarcand aplicatia PRIMA TAXI sau prin intermediul siteului www.primataxi.ro

Indiferent de modalitatea pe care o alegi beneficiezi de o comanda rapida, vizualizezi in direct pe harta virtuala masina de taxi care se indreapta spre tine. In plus ai acces la internet WI-FI de mare viteza disponibil gratuit in toate masinile pe care le trimitem la comenzi.

Prima Taxi iti multumeste pentru ca circuli cu noi.

excelenta in servicii

De 14 ani tot impreuna

Timp in care ne-am dezvoltat, v-am ascultat parerile si ne-am imbunatatit constant serviciile.

Taximetrie

Aceeasi Prima Taxi pe care o stiti deja prea bine a intrat in era tehnologiei si va pune la dispozitie o aplicatie mobila la standardele smartphone-urilor de azi.

Inchiriere masini

Sistemul nostru Rent-a-Car va pune la dispozitie o varietate de 12 masini de lux pentru a acoperi toate necesitatile si preferintele dumneavoastra.

Transfer aeroport

Pentru persoanele care calatoresc cu avionul, punem la dispozitie masini private si neinscriptionate pe ruta Satu Mare-Aeroport Budapesta-Satu Mare.

about2

Prima Taxi

calatoriti sigur si rapid

0261-949

suntem alaturi de tine 24 din 24

profesionalism si eleganta